Kedves Vendégeink!

Május 1-től szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket, a jelenleg érvényben lévő szabályok betartásával.

Sarlóspuszta Club Hotel csapata

SZABADIDŐS CÉGES RENDEZVÉNYEK

Sarlóspuszta Club Hotel - a jó buli kedvéért

Vállalatok jó működése érdekében elengedhetetlen, hogy a munkatársak a szürke hétköznapokon túl is néha kötetlenebb formában együtt legyenek, szórakozzanak. Ennek szervezett formája lehet valamilyen indoor vagy outdoor csapatépítő program, garden party, esetleg egy évbúcsúztató buli. A lényeg, hogy mindegyik kiválóan alkalmas kollektívák összekovácsolásához, a vállalaton belüli még hatékonyabb együttműködés, és a cég iránti elkötelezettség növeléséhez.

Mindehhez azonban szükséges, hogy a körülmények és a szervezés kiváló legyen. Az eddigi tapasztalatok alapján bizton állíthatjuk, hogy képesek vagyunk a speciális követelményeknek is maximálisan megfelelni. Az egyéni ötleteknek csak a józan ész szab határt.

OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Outdoor csapatépítő programjaink célja a pihenés aktív formáján keresztül történő szórakoztatáson túl az, hogy minden csapattag hozzávetőleges képet kapjon saját és társai fizikai állóképességéről, ügyességéről, alkalmazkodó- és koncentráló-képességéről, valamint a csapatszellemről.

Mindez természetes körülmények között zajlik, ahol a csapattagok (minimális technikai segítség mellett) csak önmagukra és társaikra számíthatnak, és sokszor nem mindennapi körülmények között kell számot adniuk rátermettségükről. A végrehajtás során előtérbe kerül a társak közötti együttműködés, a hatékony munka- és tevékenység-szervezés, valamint a segítségnyújtás. A programok hosszát és a feladatokat a megrendelő igénye, valamint szakmai szempontok határozzák meg.

Minden résztvevőnek hasznos élményeket és jó szórakozást kíván a Sarlóspuszta Club Hotel!

PUSZTAOLIMPIA
Igazi próbatétel, hangulatos csapatjáték látványos ügyességi feladatokkal, a pusztai – paraszti élet jellegzetes eszközeinek használatával.
Csoportok kialakítása: megbeszélés szerint (páros csapatszám ideális)
1. ) Hintóhúzó verseny:
Feladat: az alapvonaltól szlalom pályán végighaladva, az alapvonalhoz való visszaérkezés hintóval. A hintót a csapattagok húzzák (bekötött szemmel), néhányan tolják, a bakon egy ember ül és irányítja a húzó játékosokat. Cél: a feladat legrövidebb idő alatti teljesítése.
2.) Patkódobó verseny:
A versenyző csapatoknak egymás után felváltva 5 db használt patkót kell beledobni a tőlük kb. 4 m-re lévő homokkal teli bográcsba. Pontozással értékeljük. (Elérhető pontok 20-10-0, összesítve: 100 pont)
3.) Talicskaszlalomozás:
A játékos pároknak bójákkal kiépített szlalom pályát kell teljesíteni minél rövidebb idő alatt, talicskával, amin ez egyik versenyző ül, a másik bekötött szemmel tolja. Az ülő játékos irányítja a pályán.
4.) Pusztasí:
5 játékosnak egyszerre kell pusztasível megtenni egy szlalom pályát, a leggyorsabban teljesítő csapat nyer. Nagyobb létszám esetén többször 5 fő vesz részt csapatonként a versenyben. A feladat nehezíthető, amennyiben a játékosok nem egymás vállát fogják, hanem 1-1 pohár vizet kapnak mindkét kezükbe.
5.) Kugliverés:
Ebben a számban öt kuglibábu közül a középsőt kell karikás ostorral leverni, értéke 50 pont, míg a szélső kuglibábuk ledöntése -10 pont.
6.) Zsákbanfutás vagy gátolt futás szlalom pályán:
Szlalom pályán kell zabos-zsákban szlalomozva végigfutni és a kiindulási vonalra visszaérkezni minél rövidebb idő alatt. Gátolt futás esetén gumival összekötött lábbal kell ugyanezt a pályát teljesíteni.
7.) Gumicsizma:
A gumicsizmát az alapvonalról kell elhajítani, bármilyen dobó technikával. A dobás hosszát értékeljük pontozással.
8.) Kötélhúzás:
A csapattagok egy kötél két végét húzva mérik össze erejüket. Minden csapat minden csapattal versenyez.
9.) Tűkeresés:
A csapatnak a szénakazalban elrejtett, azonos színnel jelölt "tűket" kell megtalálnia, minél rövidebb idő alatt.
10.) Vízhordó feladat (nyári állomás):
Egy csövet (oldalán lyukakkal) kell EGY embernek kancsóval telehordani vízzel úgy, hogy a csapat többi tagja a csövön lévő lyukakat kézzel elzárja. Időre mérjük a teljesített feladatot.
11.) Lopótök:
lopótökkel kell áthordani a vizet egyik vödörből a másikba fix időtartamra. Az áthordott víz mennyiségét számoljuk.
12.) Sertés vadászat:
Nyílheggyel kell eltalálni a képen látható sertés egy bizonyos részét. Étel megnevezést kap a csoport, és ki kell találni, hogy a sertés melyik részéből készítik. Csak az a találat ér pontot, amelyik a megadott sertésrészt érinti.
13.) Malomkő torony:
A bal oszlopról át kell helyezni a malomköveket a jobb oldali oszlopra. Feltétel: egyszerre egy malomkövet lehet mozgatni, és hogy ne legyen túl egyszerű a feladat, minden malomkövet a nála nagyobbra tehetsz rá. Minél kevesebb lépésből oldd meg a feladatot.

Információs füzetünk a pusztaolinpiáról: Letöltés

A győztes csapat a szállodától jutalmat kap.
A verseny helyszíne a puszta, rossz idő esetén a fedett lovarda.
Részvételi díj: 2.200,-Ft / fő (8 állomás esetén)
Az alapárban 8 állomás választható, minden további + állomás 200,-Ft / fő

PARTNEREINK ÁLTAL IGÉNYBE VEHETŐ KÜLSŐS SZOLGÁLTATÁSOK:

Csapatépítő élményprogram - ESCAPE CLUB
Csapatépítő program - CREATIVI TEAM
Kutyás tréning - KLICKER CONSULTING
Csapatépítő kalandjátékok - VEXTON
Szakmai tréning - VEXTON

Helyszínen igénybe vehető közvetített szolgáltatások: MEGTEKINTÉS

Minden résztvevőnek hasznos élményeket és jó szórakozást kíván a Sarlóspuszta Club Hotel!


Nyomtatás