Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


SZABADIDŐS CÉGES RENDEZVÉNYEK

Sarlóspuszta Club Hotel - a jó buli kedvéért

Vállalatok jó működése érdekében elengedhetetlen, hogy a munkatársak a szürke hétköznapokon túl is néha kötetlenebb formában együtt legyenek, szórakozzanak. Ennek szervezett formája lehet valamilyen indoor vagy outdoor csapatépítő program, garden party, esetleg egy évbúcsúztató buli. A lényeg, hogy mindegyik kiválóan alkalmas kollektívák összekovácsolásához, a vállalaton belüli még hatékonyabb együttműködés, és a cég iránti elkötelezettség növeléséhez.

Mindehhez azonban szükséges, hogy a körülmények és a szervezés kiváló legyen. Az eddigi tapasztalatok alapján bizton állíthatjuk, hogy képesek vagyunk a speciális követelményeknek is maximálisan megfelelni. Az egyéni ötleteknek csak a józan ész szab határt.

PARTNEREINK ÁLTAL IGÉNYBE VEHETŐ KÜLSŐS SZOLGÁLTATÁSOK:

Csapatépítő élményprogram - ESCAPE CLUB
Csapatépítő program - CREATIVI TEAM
Kutyás tréning - KLICKER CONSULTING
Csapatépítő kalandjátékok és szakmai tréning - VEXTON
Csapatjátékok - Smart-FIT Teamwork
Helyszínen igénybe vehető közvetített szolgáltatások: MEGTEKINTÉS

Minden résztvevőnek hasznos élményeket és jó szórakozást kíván a Sarlóspuszta Club Hotel!


Nyomtatás