Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


SZOBÁINK

Szállodánk három különálló szállásépületének összesen 72 szobájában fogadjuk kedves Vendégeinket. Továbbá van egy finn faházunk, ami 5 szobával és 3 fürdőszobával rendelkezik. 

A szobák kialakításánál maximálisan törekedtünk arra, hogy azok tökéletes kényelmet biztosítsanak kedves Vendégeink számára. A felhasznált nemes anyagok, valamint a részleteiben is igényesen kidolgozott berendezések eredményeképpen a szobák maximális komfortot biztosítanak.

A szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, TV, kérésre – minibár. Egyes szobáinkhoz erkély vagy előtér is tartozik. Minden szobánk légkondicionált.

Ágyak mérete: Az egyszemélyes ágyak mérete: 205 cm x 90 cm. Franciaágyak mérete: 205 cm x 180 cm.

Mozgássérült vagy mozgáskorlátozott vendégeink részére a Nádas Hotelben 5 db könnyen megközelíthető, speciális igényeiknek megfelelő szobatípust alakítottunk ki.

Szobatípusok:

1 ágyas szoba: 8 db

2 ágyas szoba: 41 db

Akadálymentes szoba: 5 db

3 ágyas szoba: 10 db

4 ágyas szoba: 3 db

Apartman jellegű szoba: 2 db

6 ágyas szoba: 2 db


KÉPGALÉRIA:
Lovas Hotel Szobái:


Nádas Hotel Szobái:
Sára Hotel Szobái:
Finn Faház Szobái:


Nyomtatás