Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


CSALÁDI PIHENÉS

Sarlóspuszta Club Hotel - hogy a CSALÁD jól érezze magát

Egy-egy jeles alkalomhoz, családi eseményhez közeledvén bizonyára Ön is úgy érzi, az ünnep csak akkor lehet tökéletes, ha családjával, szeretteivel közösen úgy tud együtt lenni, hogy a szervezés, rendezés nyűgével ne kelljen foglalkoznia. Jöjjenek el Sarlóspusztára, és ünnepeljenek nálunk! Hisszük, hogy a megfelelő helyszín rengeteget számít a családi programok tökéletes megvalósításában, illetve a gondtalan kikapcsolódásban.

Szállodánk kiváló választás családi ünnepekhez, legyen az egy medenceparti, gyerekzsúr, családi nap, vagy akár születésnapi parti, illetve névnapi buli. A természetes környezet és a szállodai programok kitűnő lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, illetve vidám közös programok szervezésére egyaránt.


Nyomtatás