Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


LAKODALOM

Legyen VENDÉG a saját esküvőjén!

"Tanúm legyen az ég, a föld, a tenger,
A sok madár, a hal s minden ember,
Neked adom a szívemet, senki másnak,
Az életemet meg mellé ráadásnak."
(Goethe)

Kedves Jegyespár! Közeledvén a Nagy Naphoz bizonyára sokat töprengenek rajta, hogy hol lehetne megünnepelni, különlegessé tenni egybekelésük napját. Egy esküvő, illetve lakodalom megszervezésekor nagy kihívás a megfelelő esküvőhelyszín, a hozzáértő személyzet megtalálása, illetve az egyéb szükséges feltételek biztosítása annak érdekében, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

A közös új élet kezdetekor a Sarlóspuszta Club Hotel által biztosított körülmények teljes mértékig megadják azt a lehetőséget, hogy a Nagy Nap csak az újdonsült házaspárról és vendégeikről szóljon. Kérjenek, kívánjanak, mondják el elképzeléseiket annak érdekében, hogy a Nagy Nap minden apró részletével meg legyenek elégedve! Hagyatkozzanak tapasztalatunkra és szakértelmünkre!

LAKODALMAS SZOLGÁLTATÁSOK

  • Hotelünk gondozott belsőparkja biztosítja a meghittséget, elvarázsoló környezetével és nyugalmas csendjével fokozza az esemény hangulatát.
  • Érkezéskor a násznép (tavasztól-őszig) a kastély kertjében töltheti el az időt svédasztalos állófogadással a nádfedeles nyári éttermünkben.
  • A polgári esküvőt megfelelő engedélyek megszerzésével a helyszínre lehet szervezni, miáltal a vendégek mentesülnek a különböző helyszínek közötti közlekedéstől.
  • Az egyházi esküvő a tőlünk 5 km-re lévő tatárszentgyörgyi katolikus templomban lebonyolítható.
  • A vacsorát egyeztetés szerint a pár kérésének megfelelően készítjük el, melyet választásuk szerint felszolgálhatjuk éttermünkben, klimatizált különtermünkben. Terembérleti díjat ajándékként szállodánk állja.
  • Az esküvői vendégek részére a helyszínen 181 fő elszállásolására van lehetőség. Gyerekkedvezményt 12 éves kor alatt tudunk adni.
  • Az ifjú párnak nászajándékként ajánljuk fel a nászutas apartmant reggelivel együtt.

Összefoglalva tehát: szállodánkban megszervezzük és lebonyolítjuk esküvőjét, hogy megkönnyítsük ezt a jeles napot a jegyespár számára. Nálunk minden egy helyszínen megvalósítható, így teljes mértékben bensőséges viszonyok között, zavartalanul élvezhetik a fontos eseményt.

 


Nyomtatás