Kedves Vendégeink!

A szeptember 1-től életbe lépett VIZA jogszabály értelmében, a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő Vendégeknek a személyi okmányt be kell mutatnia. Az okmány bemutatásának hiányában, a szálláshely-szolgáltató, szálláshely-szolgáltatást nem nyújthat.
14 év alatti gyerekek részére az okmány bemutatása nem kötelező a veszélyhelyzet ideje alatt, ami jelenleg 2022. december 31-ig tart.


AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

Pihenjen aktívan!

A Sarlóspuszta Club Hotel különleges szolgáltatásainak és természeti adottságoknak köszönhetően ideális az aktív kikapcsolódást kedvelőknek a szabadtéri sportok űzésére. Vadászati lehetőségek is nyitva állnak az érdeklődők részére.

A természet magányát tiszteletben tartók bepillanthatnak annak titkaiba, kis ügyességgel és kitartással lencsevégre kaphatják a vadon ritka pillanatait. Engedjen a kísértésnek, és adja át magát a vadregényes táj csábításainak! Koronglőterünk és lovardánk ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a fentieken túl, sok tekintetben Magyarországon egyedülállóan érdekes, aktív kikapcsolódást biztosító programokat kínáljunk kedves Vendégeinknek.


Nyomtatás