Outdoor/Indoor csapatépítés | Pusztaolimpia | Lovaglás | Koronglövészet | Kalandpark


- Cigánykocsis program
- Lovas szolgáltatások
- Lovasbemutató csomagajánlat

LOVAGLÁS

Napjainkban egyre többen kedvelik a lovas sportot, hiszen a lovak világa által közel kerülhetünk a természethez. E tevékenység biztosan elfeledteti velünk mindennapi gondjainkat, amint bekerülünk a lovardák sajátságos rendjébe.

Istállónkban 30 félvér ló várja vendégeinket a kezdőtől a haladó szintig. Futószáras oktatással vezetjük be a lovakat szerető érdeklődőket a lovaglás nem egyszerű világába. Akik már rendelkeznek ismeretekkel ebben a sportban, biztos sok élménnyel gazdagodva térnek vissza a tereplovaglásról, hiszen a Kiskunsági Nemzeti Park területén a puszta nem szab határt! Lovastúráink változatos lehetőségei biztos kikapcsolódást ígérnek lóháton a hétköznapok morajából.

A következő túrák közül lehet választani: napos, csillag, hetes, vándor, illetve piknikes.
A barátságos hozzáállással csak növeljük a lovak iránt érzett odaadást, illetve csökkentjük az esetleges távolságtartást. Vegyesen megtalálható lovardánkban a vidéki tanyasi élet virtusa az értő odaadással.

Amennyiben valakinek már van saját lova, úgy különálló istállóépületünkben vállaljuk a bértartását. Karám, jártatógép és igény esetén fedeles lovarda áll rendelkezésre az alapszolgáltatásokon kívül, valamint a bértartónak biztosítjuk a nyerges és az öltöző használatát. 

Lovagló programok Sarlóspusztán

Sarlóspuszta Club Hotel 30 lóval rendelkezik valamint karámmal és fedett lovardával egyaránt.  A vendégeknek lehetősége nyílik részt venni a következő programokon:

  1. lovas oktatás
  2. tereplovaglás
  3. kocsikázás hintóval ( egy egész napra, vagy egy pár órára )

Lovakat kifejezetten azok a vendégek bérelhetnek, akik tudnak lovagolni! A helyszínen "szakértőink" felmérik a vendégek lovagló tudását és ennek függvényében lehet a lovakat bérelni.