Outdoor/Indoor csapatépítés | Pusztaolimpia | Lovaglás | Koronglövészet | Kalandpark- Lovas szolgáltatások

LOVAGLÁS

Lovas hotel, ahol nyeregben érezheti magát

A ló a lovakat szeretők számára mást és mást jelent. Sokan csodálják szépségüket. Van, akinek a lovaglás kikapcsolódás, van, akinek életforma. Másoknak a ló társ a sportban vagy pihenésben. Van, akinek az erő és a hatalom szimbóluma, vagy esetleg a szépség élménye. Minden lókedvelő számára azonban igaz, hogy nálunk megtalálja azt, amit keres. A lótartásnak a Kiskunság pusztáin egyébként is különösen hosszú hagyományai vannak, de mi büszkén jelenthetjük ki, hogy a lovaglás egy igazi fellegvára alakult ki Sarlóspusztán.

A lovassport az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált. Egyre többen vannak, akik hobbiból, de mind mélyebben szeretnének megismerkedni a lóval és a lovaglással. A Sarlóspuszta Club Hotel egy olyan lovas szálloda, ahol nemcsak lovas oktatás, lovas iskola, lovas túra, tereplovaglás, lóbértartás áll lehetőségként rendelkezésre.

Amennyiben valakinek már van saját lova, úgy különálló istállóépületünkben vállaljuk a bértartást. Homokos pálya, jártatógép és fedeles lovarda áll rendelkezésre az alapszolgáltatásokon kívül, valamint a bértartóknak biztosítjuk a nyerges és az öltöző használatát.


Lovagló programok Sarlóspusztán

Sarlóspuszta Club Hotel rendelkezik homokos pályával és fedett lovardával egyaránt. A vendégeknek lehetősége nyílik részt venni a következő programokon:

  1. lovas oktatás
  2. tereplovaglás
  3. kocsikázás hintóval igény szerint

Lovakat kifejezetten azok bérelhetnek, akik tudnak lovagolni! A helyszínen „szakértőink” felmérik a vendégek lovagló tudását és ennek függvényében lehet a lovakat bérelni, kísérővel.
.