Lovaglás
| Koronglövészet- Lovas szolgáltatások
- Linkek

LOVAS SZOLGÁLTATÁSOK

Napjainkban egyre többen kedvelik a lovas sportot, hiszen a lovak világa által közel kerülhetünk a természethez. E tevékenység biztosan elfeledteti velünk mindennapi gondjainkat, amint bekerülünk a lovardák sajátságos rendjébe.

Istállónkban a loval várják vendégeinket a kezdőtől a haladó szintig. Futószáras oktatással vezetjük be a lovakat szerető érdeklődőket a lovaglás nem egyszerű világába. Akik már rendelkeznek ismeretekkel ebben a sportban, biztos sok élménnyel gazdagodva térnek vissza a tereplovaglásról, hiszen a Kiskunsági Nemzeti Park területén a puszta nem szab határt! Lovastúráink változatos lehetőségei biztos kikapcsolódást ígérnek lóháton a hétköznapok morajából.
A következő túrák közül lehet választani: napos, csillag, hetes, vándor, illetve piknikes. A barátságos hozzáállással csak növeljük a lovak iránt érzett odaadást, illetve csökkentjük az esetleges távolságtartást. Vegyesen megtalálható lovardánkban a vidéki tanyasi élet virtusa az értő odaadással.

Amennyiben valakinek már van saját lova, úgy különálló istállóépületünkben vállaljuk a bértartását. Karám, jártatógép és igény esetén fedeles lovarda áll rendelkezésre az alapszolgáltatásokon kívül, valamint a bértartónak biztosítjuk a nyerges és az öltöző használatát.


Lovagló programok Sarlóspusztán

Sarlóspuszta Club Hotel rendelkezik homokos pályával és fedett lovardával egyaránt. A vendégeknek lehetősége nyílik részt venni a következő programokon:

  1. lovas oktatás
  2. tereplovaglás
  3. kocsikázás hintóval igény szerint

Lovakat kifejezetten azok bérelhetnek, akik tudnak lovagolni! A helyszínen „szakértőink” felmérik a vendégek lovagló tudását és ennek függvényében lehet a lovakat bérelni, kísérővel.
.