Lovaglás
| Koronglövészet


- Cigánykocsis program
- Lovas szolgáltatások
- Linkek

LOVAS SZOLGÁLTATÁSOK

Napjainkban egyre többen kedvelik a lovas sportot, hiszen a lovak világa által közel kerülhetünk a természethez. E tevékenység biztosan elfeledteti velünk mindennapi gondjainkat, amint bekerülünk a lovardák sajátságos rendjébe.

Istállónkban 14 félvér ló várja vendégeinket a kezdőtől a haladó szintig. Futószáras oktatással vezetjük be a lovakat szerető érdeklődőket a lovaglás nem egyszerű világába. Akik már rendelkeznek ismeretekkel ebben a sportban, biztos sok élménnyel gazdagodva térnek vissza a tereplovaglásról, hiszen a Kiskunsági Nemzeti Park területén a puszta nem szab határt! Lovastúráink változatos lehetőségei biztos kikapcsolódást ígérnek lóháton a hétköznapok morajából. A következő túrák közül lehet választani: napos, csillag, hetes, vándor, illetve piknikes. A barátságos hozzáállással csak növeljük a lovak iránt érzett odaadást, illetve csökkentjük az esetleges távolságtartást. Vegyesen megtalálható lovardánkban a vidéki tanyasi élet virtusa az értő odaadással.

Amennyiben valakinek már van saját lova, úgy különálló istállóépületünkben vállaljuk a bértartását. Karám, jártatógép és igény esetén fedeles lovarda áll rendelkezésre az alapszolgáltatásokon kívül, valamint a bértartónak biztosítjuk a nyerges és az öltöző használatát.

Lovagló programok Sarlóspusztán

Sarlóspuszta Club Hotel 45 lóval rendelkezik valamint karámmal és fedett lovardával egyaránt.  A vendégeknek lehetősége nyílik részt venni a következő programokon:

  1. lovas oktatás
  2. tereplovaglás
  3. kocsikázás hintóval ( egy egész napra, vagy egy pár órára )

Lovakat kifejezetten azok a vendégek bérelhetnek, akik tudnak lovagolni!
A helyszínen "szakértőink" felmérik a vendégek lovagló tudását és ennek függvényében lehet a lovakat bérelni.