Lovaglás
| Koronglövészet | Kalandpark- Lovas szolgáltatások
- Linkek

 

LOVAGLÁS

Lovas hotel, ahol nyeregben érezheti magát

A ló a lovakat szeretők számára mást és mást jelent. Sokan csodálják szépségüket. Van, akinek a lovaglás kikapcsolódás, van, akinek életforma. Másoknak a ló társ a sportban vagy pihenésben. Van, akinek az erő és a hatalom szimbóluma, vagy esetleg a szépség élménye. Minden lókedvelő számára azonban igaz, hogy nálunk megtalálja azt, amit keres. A lótartásnak a Kiskunság pusztáin egyébként is különösen régi hagyományai vannak, de mi büszkén jelenthetjük ki, hogy a lovaglás egy igazi fellegvára alakult ki Sarlóspusztán.

A lovassport az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált. Egyre többen vannak, akik hobbiból, de mind mélyebben szeretnének megismerkedni a lóval és a lovaglással. A Sarlóspuszta Club Hotel egy olyan lovas szálloda, ahol lovas oktatás, lovas iskola, lovas túra, tereplovaglás, lóbértartás áll lehetőségként rendelkezésre. Egy igazi kuriózumként a kalandkedvelők részére kínáljuk cigánykocsi programunkat.

Amennyiben valakinek már van saját lova, úgy különálló istállóépületünkben vállaljuk a bértartást. Karám, jártatógép és igény esetén fedeles lovarda áll rendelkezésre az alapszolgáltatásokon kívül, valamint a bértartóknak biztosítjuk a nyerges és az öltöző használatát.